Cautare

494 de rezultate pentru "ene danut" (3.00 secunde)
Desi fostul prefect Danut Culetu (foto) si-a depus adeziunea de aproape doua saptamani la sediul organizatiei municipale Constanta a PNL, fostii sai colegi nu s-au gandit sa puna deoparte cererea acestuia.
Directorul APDF Giurgiu, Danut Ofiteru, se apara spunand ca data de 1 august nu este batuta in cuie si ca va discuta cu transportatorii. ... Am mandat din partea ministrului sa aplic aceste tarife, mi-ar fi simplu sa o fac de la 1 august", a declarat Danut Ofiteru.
Sectia pentru judecatori a CSM a discutat ieri candidaturile pentru presedintia instantei supreme, functie vacanta dupa pensionarea lui Nicolae Popa, magistratii care si-au depus dosarele pentru acest post fiind Lidia Barbulescu, Gabriela Barsan, Elena Carcei, Danut Cornoiu si Iulian Dragomir.
Deputatul Danut Liga, secretar general al PDL Bucuresti, a cerut conducerii partidului sa nu valideze o noua candidatura a lui Cristian Poteras la primaria sectorului 6. ... In cele din urma, Danut Liga este cel caruia i-a fost retras sprijinul politic din partea PDL Sector 6.
Ieri seara a avut loc ceremonia de deschidere a sucursalei din Constanta a Piraeus Bank Romania, in prezenta managerului bancii, Sofronis Strinopoulos, Irene Papadopoulou, directorul general Piraeus Bank Romania si a mai multor oficialitati locale, printre care prefectul Danut Culetu, Danut Juganaru, vicepresedinte CCINA, Gabriel Caciuloiu, presedinte PNL Constanta si Liviu Tramudana, purtatorul de cuvant al Primariei Constanta.
In cursul zilei de vineri, prefectul Danut Culetu a convocat o sedinta la care au fost invitati primarii localitatilor riverane Marii Negre, precum si organizatiile patronale din turism.
Numai pentru scoala s-au alocat peste 2,4 miliarde de lei vechi si primarul Danut Buhaescu spune ca are in plan si modernizarea centrului localitatii.
La deschidere au participat Mihai Daraban, presedintele CCINA, Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedinte al aceleiasi institutii camerale, prefectul Danut Culetu, Jean Marie Decaux, consulul onorific al Frantei la Constanta, precum si membri ai noului Colegiu de Conducere al CCINA.
Din partea romana au participat Mihai Daraban si Ion Danut Juganaru, presedintele si respectiv vicepresedintele institutiei camerale constantene care a si organizat forumul, prefectul Danut Culetu, Nicolae Nemirschi, viceprimarul municipiului resedinta de judet, Vicentius Petrescu, directorul Domenii al CN Administratia Porturilor Maritime Constanta, precum si numerosi reprezentanti ai unor firme autohtone.
Evenimentul s-a bucurat de prezenta a numerosi reprezentanti ai mediului de afaceri constantean, precum si a unor oficialitati precum prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta si Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al aceleiasi institutii camerale, institutie care a si intocmit aceasta ierarhie a celor mai performante companii locale.
Au fost prezenti prefectul Danut Culetu, reprezentanti ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, reprezentanti ai Rezervatiei Biosferei si ai Agentiei Domeniilor Statului.
In plus, multiplicarea lui se poate face fara rezerve de catre oricine, a specificat Ion Danut Juganaru, directorul general executiv si vicepresedintele CCINA.
In cursul zilei de ieri, 6 decembrie a.c., prefectul Danut Culetu a organizat o intalnire cu factorii din judet implicati in turism pentru a discuta atat despre sezonul estival 2006, dar si despre oportunitatile de finantare in turism.
Danut Buhaescu, primarul orasului, spune ca e decis sa-si faca planuri numai dupa ce va asculta doleantele locuitorilor, iar sedinta publica este programata in luna ianuarie.
Potrivit unor studii recente, in anul 2006 cresterea sectorului constructiilor in judetul Constanta a fost de 20 de procente, a afirmat Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
"Gheorghe Tiber bulverseaza salariatii cu afirmatiile sale!" Ne-a declarat secretarul general al FSS Metarom Galati, Danut Onica, care afirma ca articolul 3 din Legea nr.
La eveniment au participat Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA Constanta, Cornelia Boanta, vicepresedinte al CCINA Constanta si director al CRAMN Mangalia, precum si primarul Zamfir Iorgus.
prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban - presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, Valentin Serbanescu - directorul general al Autoritatii Navale Romane, Jan Lissow si Holger Schonhoff - directori la "Interorient Navigation Company", Dirk Schildwachter (compania germana "Gebab"), Detlef Japke ( "Norddeutsche Landesbank") si Hans Dieter Gruben ("Germanischer Lloyd").
La manifestare au fost prezenti Joszef Csaka, secretar de stat in cadrul MIMMCPF, prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Dumitru Nancu, directorul OTIMMC si Cristian Vanghele, inspector financiar bancar in cadrul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) Reprezentanta Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai expozantilor.
La manifestare au fost prezenti Joszef Csaka, secretar de stat in cadrul MIMMCPF, prefectul Danut Culetu, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Ion Danut Juganaru, vicepresedintele aceleiasi institutii camerale, Dumitru Nancu, directorul OTIMMC si Cristian Vanghele, inspector financiar bancar in cadrul Fondului National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) Reprezentanta Constanta, alaturi de numerosi reprezentanti ai expozantilor.
google-analytics.com